Молода дружина Павліка пояснила, навіщо показала свої скандальні знімки: “Місце, звідки з’являються діти”

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова прокоментувала свої скандальні знімки та пояснила, навіщо їх опублікувала.

Четверта дружина знаменитого українського виконавця Віктора Франковича Павліка Катерина декілька років тому почала активно вести власний блог. На акаунті вона здебільшого показує особисте життя, зірковий побут, концертну діяльність чоловіка, а також розвиток власного бізнесу.

Коли дівчина дізналася, що вагітна, до контенту також додалися теми материнства. Користувачі звикли, що Катя обирає досить закриті фасони одягу, класичні фотосесії і не намагається епатувати публіку.

Катя Репяхова прокоментувала свої скандальні фото

Однак нещодавно блогерка потрапила у справжній скандал. Катерина оприлюднила на особистій сторінці кадр, на якому у білій білизні сидить на дивані. Незрозуміло, що не сподобалося підписникам більше: поза, в якій знаходилася дружина Віктора Франковича чи образ, який вона обрала для фотосесії. Втім, одразу після публікації на концертну директорку звалилася маса хейту.

Молода дружина Віктора Павліка прокоментувала свої скандальні фот
Молода дружина Віктора Павліка прокоментувала свої скандальні фото

Катерина як завжди не стала мовчати і відповіла своїм фоловерам в сторіз.

Героїня нашої статті зазначила, що зовсім не очікувала подібної реакції, коли оприлюднювала кадри з цієї фотосесії, а коментарі з критикою прирівняла до “неадекватних”.

Молода дружина Віктора Павліка прокоментувала свої скандальні фото

“Коли виставляла ці фотографії взагалі не очікувала на таку реакцію. Адже зйомка для мене — це творчість. Не бачу в цьому нічого поганого, навіть під час війни. Дякую всім, хто намагається пояснити це критикам. Адекватних людей все одно більше”, — написала Катерина.

Схожі статті