Криза на МастерШеф: Мартиновська здає квартиру, Пава їсть у Макдональдсі, а Цвігун продає свій одяг

Останній рік став дуже важким для кожного українця, хтось втратив роботу, хтось близьких, хтось житло, хтось себе. Тобто, втрати не можна порівнювати, адже всі вони жахливі і всі вони дуже серйозні. Тому, кожен тепер живе так, як він може, а не як хоче.

Звичайно, зараз вже ситуація покращується, і це ми бачимо за тим, як починає оживати медіасфера, починаються зйомки нових проєктів, так, загалом вони всі стосуються війни, благодійності, волонтерства та людських історій, які зачіпають за живе. Проте є й розважальні шоу, які вже мають місце бути у медіа сфері. Але криза не припиняється, тому навіть відомі люди її відчувають на собі, і саме про це ми поговоримо сьогодні.

Олександр Цвігун

Саша Цвігун продає пальто

Саша Цвігун став відомим завдяки участі у шоу “МастерШеф” спочатку у другому сезоні професіоналів, де він був наймолодшим суперфіналістом. І на Битві сезонів, де Сашко здобув перемогу та забрав свій заповітний мільйон гривень. Але зараз хлопець ніби не працює, тож може собі дозволити витрачати свій мільйон так, як йому заманеться. Але днями Цвігун вирішив продати своє пальто за 2 тисячі гривень, через те, що йому воно не підійшло за розміром.

Оля Мартиновська

Мартиновська здає квартиру

Ольга Мартиновська також втратила роботу в Україні та довго не могла знайти її у Франції, куди поїхала від війни разом зі своєю дочкою Вірунею. Та згодом Мартиновська повернулась до рідної України. Попрацювала на “МастерШеф. Професіонали-4” та знову вирушає у Францію. Тому, Ольга вирішила допомогти власниці квартири, яку вона винаймала якомога швидше знайти нових жильців.

Вадим Бжезинський (Пава)

Пава став переможцем “МастерШеф-7. І здавалося б чоловік, який цінує високу професійну кухню, має й харчуватися так само. Проте Пава полюбляє їсти їжу з Макдональдсу, хоча хто її не любить, іноді кожна людина дозволяє собі посмакувати цим смачним фаст-фудом.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".