Колишня Остапчука Христина Горняк зізналась у коханні найдорожчій людині: “В мене є кохання”

Не так давно Христина Горняк розлучилась зі своїм чоловіком Володимиром Остапчуком, який є дуже відомим телеведучим та шоуменом. Їхня історія розставання пригорнула до себе занадто багато уваги, яка не вщухає досі.

Нині Христина вільна жінка, вона вже відійшла від процесу розлучення та намагається жити так, як їй того хочеться. вона переїхала жити у Відень, оскільки часто туди їздила до своїх подружок. А після всіх бурхливих подій у своєму особистому житті вирішила, що цей вчинок стане для неї найкращим рішенням. До того ж на момент переїзду у столиці було не все спокійно та були великі проблеми зі світлом. Тож, сміливий крок зміг зробити Горняк ще більше щастя.

Христина Горняк

Звісно, що свою роботу нотаріуса жінка не залишила, адже це справа всього її життя. Тому, працює Христина дистанційно і все контролює. Також екс-дружина Остапчука активно веде свій блог в instagram, що також примножує її бюджет. Тож, на достаток Горняк не жаліється.

Христина попри все радіє тому, що нині має змогу жити і отримувати від свого життя задоволення. Але, звісно дівчину постійно питають про її ставлення до чоловіків, стосунків та кохання загалом після розлучення. Це очевидно, адже поки Остапчук у Києві крутить роман з 22-річною журналісткою, то сама Горняк не надто ділиться змінами в особистому житті. А якщо це і робить, то лише натяками.

Так, днями Христина знову вирішила поспілкуватися зі своєю аудиторією, і у віконце для питань хтось з шанувальників вирішив підбадьорити Горняк та написав, що вона заслуговує на те, щоб незабаром кохання поглинуло її. І тут Христина відповіла, що вже має кохання.

“В мене все добре, по-перше, в мене є кохання до найголовнішої людини в моєму житті – до Мене!!! А такі люди завжди отримують все найкраще в житті. Ну і як ви бачите, по моєму інстаграм, я не дуже в депресії, або ще щось” – зізналась Горняк.

Сторіс Христини

Тобто, для жінки в першу чергу важливо бути в гармонії з собою та любити себе, і це правильно. Адже ми самі вчимо інших людей, як їм варто з нами спілкуватися та як ми хочемо, щоб нас кохали.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".