“Сталося дещо неочікуване”: родина Бабкіних отримала нагороду під час концерту у рідному Харкові

Сергій Бабкін відомий український співак та композитор, який завжди співав виключно українською та у своїй творчості демонстрував любов до всієї країни в цілому та до рідного міста Харків.

Родина Сергія Бабкіна є багатодітною, тому на початку повномасштабної війни було прийнято рішення поїхати за кордон разом заради безпеки та здорової психіки дітей. Тому, для життя під час війни Сніжана та Сергій обрали Німеччину. Але попри життя за кордоном вони активно допомагали Україні, а особливо своєму рідному місту Харкову, яке з першого дня знаходиться під щоденними обстрілами.

Спочатку Бабкін виступав на благодійних концертах лише за кордоном, як сам, так і зі своїм гуртом “5’NIZZA”. Хоча гурт вже ніби як розпався, але заради благодійної мети хлопці були готові об’єднатися. А згодом Бабкін почав виступати й в Україні. І не тільки на концертах, а ще й просто на вулицях міст. Адже підіймати бойовий дух простих людей та ще й неочікувано – це неймовірна ідея. До речі так само робить й Святослав Вакарчук.

Днями Сергій Бабкін та його дружна Сніжана виступили у Харкові, оскільки це їхнє місто, за яким вони безмежно сумують та чекають коли все стане спокійно, щоб можна було повернутися. А поки вони навідують місто і будинок наїздами та без дітей.

Так, під час концерту Окрема бригада Територіальної оборони Харкова-127 вирішила вручити почесні нагороди Сніжані та Сергію за величезний вклад у підтримку життєдіяльності Харкова. Про це співак розповів у своєму профілі Instagram та зізнався, що для нього та Сніжани цей момент став справжньою несподіванкою.

“Мені забракло слів, щоб на сцені сказати, що це означає для нашої сім’ї, для нас як громадян України. Перш за все, це велика честь, і ми будемо робити і далі все, що від нас залежить” – розповів Сергій.

Також артист зазначив, що для нього ця нагорода є найважливішою у житті, і це він не перебільшує.

Схожі статті