“Моя приблуда”: Тіна Кароль показала, завдяки кому не почувається самотньою у себе вдома – Дан Балан обімліє

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу, показавши, як виглядає її пухнастий улюбленець. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Історія знаменитої української співачки Тіна Кароль дійсно вражає: виконавиця поховала свого коханого чоловіка, але вистояла, і добудувала будинок, який він колись мріяв звести для своєї сім’ї, і виховала їхнього єдиного спільного сина Веніаміна.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль показала, завдяки кому не почувається самотньою

Зараз хлопчик навчається у Великобританії. Натомість Тіна постійно знаходиться на гастролях. В маєтку працює ціла команда прислуги, адже обслуговувати велике приміщення не так просто.

Тіна Кароль показала, завдяки кому не почувається самотньою

Самотність артистки, коли вона повертається до свого будинку прикрашають пухнастики, яких поп-діва просто обожнює. Неодноразово Кароль показувала, як ставиться навіть до вуличних чотирилапих.

За можливістю Кароль намагається їх нагодувати, а також попестити, адже кожна жива істота має необхідність у любові, навіть хижа. Тому зовсім не дивно, що артистка має котів вдома. У кадр вони потрапляють нечасто, але і такі знімки час від часу з’являються в особистому каналі артистки Телеграм.

Так, нещодавно Тіна Кароль оприлюднила декілька фотографій чотирилапого друга і назвала його своєю приблудою.

Тіна Кароль показала, завдяки кому не почувається самотньою

Помітно, що котик дуже доглянутий. У нього м’яке та дуже чисте хутро та прекрасний стан здоров’я. Перед камерою тваринка почувається дуже комфортно, а це означає, що Тіна часто робить з ним знімки. І це не дивно, адже як таку красу можна не любити?

Нагадуємо, зараз Тіна Кароль знаходиться у роз’їздах, адже дає благодійні концерти у різних куточках світу. На початку березня зірка має з’явитися в Молдові.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".