Даша Квіткова після розлучення з Добриніним приймає коштовні подарунки від таємного шанувальника: не сумує

Даша Квіткова молода, успішна та дуже старанна дівчина, яка брала участь у найромантичнішому шоу "Холостяк", де змогла знайти своє кохання та побудувати родину.

Квіткова прийшла на проєкт дуже юною дівчинкою, але з чітким розумінням навіщо вона там. Даша знала, що головним героєм був відомий телеведучий Нікіта Добринін, якого Даша змогла закохати в себе та завоювати холодне чоловіче серце. Звісно, що на шоу інший рівень почуттів та емоцій, але й після зйомок пара продовжила будувати свої відносини.

Добринін і Квіткова

І це стала єдина пара, яка після “Холостяка” змогла дійти до шлюбу, для всієї країни це була приємна несподіванка. Пропозицію Нікіта зробив на островах, а ось весілля пара зіграла у Києві, це було гучно, романтично та красиво. А от після весілля звісно, Нікіта і Даша почали створювати багато спільних проєктів, відкривати онлайн-навчання, будувати будинок, планувати дитину.

Крізь кілька років Даша завагітніла та через 9 місяців народила чудового хлопчика Лева, до речі Нікіта був присутнім на пологах, і це найкраще, що може зробити чоловік під час пологів, адже це ваша спільна дитина, і в цей момент пара має бути разом. Спочатку після народження дитини все було добре, але, у 2023 році щось пішло не так і Добринін з Квітковою прийняли рішення розійтися, хоча влітку 2022 вони повінчалися.

Понад місяць подружжя живе окремо та відвідує психолога, щоб зберегти гарні стосунки батьків спільної дитини. у інтерв’ю з Машею Ефросиніною Квіткова розповідала, що все ще кохає Нікіту, але їхні стосунки досягли того рівня болю, від якого краще позбавитись.

Та днями Квіткова змогла шокувати свою аудиторію. Річ в тому, що дівчина показала у сторіс instagram MacBook, який їй подарував чоловік, з яким, вірогідно Квіткова активно спілкується.

Сторіс Даші

“Ось цей момент, коли ти сама можеш собі дозволити купити щось, але при розмові з чоловіком згадуєш, що в тебе чогось немає і він на наступний день тобі це дарує.Це приємно від пальчиків ніг до маківки голови. Чоловік, мається на увазі людина чоловічої статі, не по штампу в паспорті” – написала Даша.

Тож, виходить, що Квіткова вже готова до спілкування з іншими чоловіками, в той момент поки їхній шлюб з Добриніним на паузі. Це дійсно шокуюча новина, але кожен проживає своє життя, і всіх деталей не знає ніхто крім самої Даші.

Схожі статті