Подивіться як розплакалася Кім Кардашьян побачивши голограму її померлого батька

Хтось ріже цибулю, бо ми не можемо перестати плакати.

Кім Кардашьян подивилася на голограму свого покійного батька Роберта Кардашьян-старшого і шанувальники змогли побачити, наскільки вона зворушена.

Хтось ріже цибулю, бо ми не можемо перестати плакати. Як, можливо, пам’ятають шанувальники, на честь 40-річчя зірки реаліті-шоу її чоловік Каньє Уест продовжив встановлювати планку унікальних подарунків, коли здивував її голограмою її покійного батька Роберта Кардашьян-старшого. Шанувальники побачили, як мама чотирьох дітей, її сестри та матриарх Кріс Дженнер відреагували на це. У віддаленому відео, яке зірка Кардашьян розмістила в Instagram, Кім, Хлоя Кардашьян, Кортні Кардашьян та Кріс сидять і витирають сльози, коли голограма закінчилася. Схоже, Кім також розмовляла з Каньє телефоном і подякувала йому за зворушливий подарунок. Хтось, схоже, Хлоя, теж запитав, чи можуть вони подивитися його знову. Подарунок явно оцінила іменинниця, яка втратила батька у 2003 році, незабаром після того, як у нього виявили рак стравоходу. Знаменитому члену OJ Юристам Сімпсона було 59 років, коли він помер.

Голограма також містила послання для початківця юриста, яке явно зачепило її серце. «З Днем Народження, Кімберлі. Подивися на себе. Тобі 40, і ти зросла. Ти виглядаєш так само красиво, як коли була маленькою дівчинкою. Я спостерігаю за тобою, твоїми сестрами, братом і дітьми щодня », – свідчила частина тексту голограми. «Я так пишаюся жінкою, якою ти стала, Кімберлі, і всім, чого ти досягла». Згадуючи це, Кріс сказав Енді Коену під час радіоінтерв’ю: «Ми всі просто почали плакати. Це було так сильно, але я, мабуть, дивився його 20 разів. Це було дійсно добре. Каньє – король подарунків, і він працював над цим дуже довго, так що це безперечно була одна з найнеймовірніших речей, які я коли-небудь бачив. Це було дійсно незабутньо “.

Схожі статті