Фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко покинув столицю: невже надумав виїжджати?

Дмитро Шевченко – фіналіст проєкту "Холостячка-2", де головною героїнею стала Злата Огнєвіч. Саме йому пророкували перемогу, проте глядачі помилилися. Як зараз живе та чим займається Дмитро? Читайте далі. 

Так, на своїй сторінці в Instagram Дмитро зміг зацікавити своїх підписників новиною. Він вирішив покинути столицю і здивувати батьків. Всі відразу здогадалися, що екс-учасник “Холостячки-2” просто поїхав відпочити на вихідні до найрідніших людей.

“Такий ось добрий ранок! Зробив батькам маленький сюрприз! Гарних вихідних”, – поділився Шевченко.

На відео він показав свій шлях додому, всю атмосферу дороги, потягу та нарешті власних батьків. Видно, що мама з татом дуже раді бачити сина, адже в такий складний час, ми маємо не забувати про рідних та близьких людей.

З Instagram Дмитра Шевченка

Нагадаємо, що Дмитро Шевченко родом зі Львова. Після виходу на телеекрани проєкту “Холостяка-2”, живе та працює в Києві тренером. Він активно розвиває свою сторінку в Instagram, де ділиться повноцінними тренуваннями, секретами схуднення та раціоном правильного харчування.

Знявся в епізоді серіалу “Кава з кардамоном”. Діма зізнався, що встиг зустріти дівчину, з якою почав зустрічатися після романтичного шоу. Хто вона, чим займається та її ім’я чоловік не назвав.

Згадаємо ніжну і таку романтичну історію Злати Огнєвіч та Дмитра Шевченка. Вогняні побачення, справжня романтика та пристрасть, велика симпатія – були помітні між ними навіть неозброєним оком. Проте дівчина обрала Андрія Задворного, з яким більше не разом.

Дмитро Шевченко та Злата Огнєвіч

Схожі статті