Колір хакі – тренд сучасності: як Ольга Полякова, Маша Єфросиніна та Катя Осадча комбінують темно-зелений

Колір хакі став істинним та незмінним відтінком зеленого за останній рік, його носять не тільки військові та представники влади, а й наші знаменитості.

Події, які зараз відбуваються в Україні, неодмінно впливають на все в нашому житті. Це стосується як глобальних речей, так і якихось звичних, таких буденних та простих. Наприклад, ви помітили, як наше керівництво держави більше не носить костюмів із краватками? Вони змінили все це на чорні, темно-зелені вбрання зовсім неофіційного характеру. Так, колір хакі став кольором війни, у якій ми всі зараз живемо. Наші знаменитості так само часто вдягаються у вбрання темно-зелених відтінків.

Ольга Полякова

Популярна українська співачка Ольга Полякова завжди дуже ретельно підбирає одяг – це стосується як і концертів, так і будь-якого виходу у світ. Не виняток і те, як вона показується на фотографіях у соціальних мережах. Нещодавно співачка опублікувала світлину, де вона позує разом із Анною Трінчер та Олексієм Завгороднім. Ольга Полякова на фото – у костюмі кольору хакі. Темно-зелений комбінезон поєднується з чорною пряжкою на поясі.

Ольга Полякова в кольорі хакі
Ольга Полякова в кольорі хакі

Маша Єфросиніна

Знаменита українська телеведуча, авторка благодійних та соціальних проєктів Маша Єфросиніна теж відома своїми стильними образами, у яких вона з’являється й на екранах, і на фотографіях, і в повсякденному житті. Так, і її не оминув колір хакі. Нещодавно жінка показалася у спортивному костюмі темно-зеленого кольору, а ще раніше – у штанах такого відтінку.

Маша Єфросиніна у стильному спортивному костюмі
Маша Єфросиніна у стильному спортивному костюмі

Катя Осадча

Наша третя модниця-героїня матеріалу телеведуча Катерина Осадча доводить те, у яких різних образах може бути доречним хакі. Це і урочисті виходи, і повсякденний стиль, і спортивний, і навіть українсько-традиційний. Жінка з’явилася перед своїми підписниками та підписницями у вишиванці кольору хакі в поєднанні з чорним та темно-коричневим.

Катя Осадча у вишиванці кольору хакі
Катя Осадча у вишиванці кольору хакі

Схожі статті