Натуральна краса в моді: українські зірки показали, як виглядають без макіяжу – Заріцька, Сумська, Каменських

Натуральність та істинна краса стають популярнішими та моднішими з кожним новим днем, і наші зірки активно підтримують цей тренд на справжність.

Натуральна краса – це найкраще, що може бути. Вона надається людині природою. Саме свою справжність людина проносить упродовж життя. Та часто наші жінки приховують свої родзинки, істинну зовнішність за косметикою, фільтрами в соціальних мережах та всякому іншому. Однак останнім часом штучність відходить на задній план, а натуральна краса сміливо вривається у стрічки Інстаграму. Наші знаменитості все частіше показуються на фотографіях без зачісок, макіяжу та навіть Інста-фільтрів, роблячи справжню красу істинним трендом сучасності.

Олександра Заріцька

Лідерка гурту KAZKA Олександра Заріцька останній рік активно займається своєю зовнішністю – вона правильно харчується та ходить до спортивної зали. Результат на обличчя – це прям мегавлучні слова про співачку. Жінка часто показується шанувальникам та шанувальницям без граму тонального крему, пудри та іншої косметики.

Олександра Заріцька з макіяжем та без нього
Олександра Заріцька з макіяжем та без нього

Ольга Сумська

Легенда українського кінематографу та театру Ольга Сумська виглядає просто неймовірно. Вона – прекрасний приклад того, що роки – це взагалі не проблема, це навпаки – гордість кожної людини. Сумська періодично з’являється без мейкапу перед підписниками та підписницями в соціальних мережах. Її фотографії – це справжній потік натуральності та справжньої краси, адже там – ані фільтрів, ані косметики.

Ольга Сумська з макіяжем та без нього
Ольга Сумська з макіяжем та без нього

Настя Каменських

Талановита українська співачка, виконавиця багатьох популярних пісень Настя Каменських ніколи не приховувала свого обличчя без макіяжу та фільтрів. Особливо після того, як жінка зайнялася своїм харчуванням та спортом, вона все частіше почала показувати свою натуральну красу, у якій ніхто й не сумнівається.

Настя Каменських з макіяжем та без нього
Настя Каменських з макіяжем та без нього

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".