Ігор Кондратюк вперше розповів, скільки в нього дітей та чим вони займаються останній рік: не всі в Україні

Популярний український продюсер Ігор Кондратюк розповів своїм шанувальникам та шанувальницям усю правду про свою родину та дітей, зокрема.

Ігор Кондратюк за свої шістдесят років набув чимало здобутків у житті – це стосується як і кар’єрного плану, так і особистого життя. Чоловік встиг і на славу попрацювати. На славу – це якраз дуже влучно сказано, оскільки він свого часу набув неабиякої популярності. Так само Ігор Кондратюк став славним сім’янином, багатодітним батьком.

Не так давно чоловік розповів про своїх дітей. Скількох нащадків має знаменитий продюсер та телеведучий та де вони зараз – далі в матеріалі.

Ігор Кондратюк спершу розказав про долю своїх синів. Їх у нього двоє. Вони обидва наразі перебувають у Києві. Старший син Сергій займається зйомками соціальних роликів. А молодший Данило присвятив себе блокчейну. Окрім цього, менший син Ігоря Кондратюка наразі став організатором благодійного фонду, він активно допомагає Збройним Силам України: возить речі із волонтерами, донатить на армію.

Діти Ігоря Кондратюка
Діти Ігоря Кондратюка

За словами Кодратюка, його сини не вступили до лав захисників через проблеми зі здоров’ям, які цього не дозволяють зробити. Каже, Данило та Сергій – аж у четвертій хвилі мобілізації.

Ігор Кондратюк також має ще доньку. Вона наразі є студенткою другого курсу американського університету. У Штатах дівчина вчиться на інженера космічних систем. Доньку Кондратюка звуть Поліною.

Чоловік каже, що дуже сумує за дитиною, адже вони вже дуже давно не бачилися, проте він має надію на скору зустріч.

Кондратюк зізнався, що дівчина не змогла прилетіти додому на канікули, адже через війну літаки не літають, тому Поліна поки що у Сполучених Штатах Америки.

Схожі статті