Синьо-жовтий у тренді: як українські зірки поєднують кольори прапору в одязі – Осадча, Кароль, Білик

Останній рік для українців та українок став настільки знаковим, що ці знаки – любові та важливості свого рідного краю, тепер є буквально скрізь – і в одязі теж.

2022-й рік став надзвичайно знаковим для кожного українця та українки. Чому знаковим? Бо події, трагічні та сумні, які відбуваються зараз в Україні, тепер із кожним із нас завжди. І знаки ми бачимо постійно – усі вони нагадують рідний край. Наприклад, у одязі часто можемо побачити свідоме чи несвідоме поєднання синього та жовтого кольорів. Наші зірки продемонстрували також свої вбрання, кольору прапора України.

Катерина Осадча

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча не так давно позувала перед камерою в жовтому светрі з синім сердечком на ньому. Жінка славна своїм бездоганним стилем одягу. Осадча на світлині показалася із красивими жовтими квітами. Вона підписала фотографію своїми розмірковуваннями стосовно двадцять четвертого лютого.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Тіна Кароль

Популярна українська співачка Тіна Кароль відома своїми яскравими концертними костюмами. Жінка найчастіше позує у вишуканих сукнях, у яких вона виступає на концертах по всьому світові. Стосовно синьо-жовтих кольорів це теж не виняток. Тіна Кароль показала не одну фотографію у красивих сукнях із концертів. Вони всі в синьо-жовтих тонах.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Ірина Білик

Популярна українська співачка Ірина Білик позувала у спортивному стилі. Синьо-жовте худі дуже гарно підходить до образу співачки. Худі прикрашає жовтий герб України. Жінка не один раз показувалася в синьо-жовтих кольорах у своєму одязі.

Ірина Білик
Ірина Білик

Синьо-жовтий – це істинний тренд не тільки 2022-го року, а і всього часу повномасштабної війни, яка триває вже понад рік і вбиває щодень багато людей.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".