Поки ніхто не бачить: у чому українські зірки ходять вдома – показали Могилевська, Єфросиніна та Полякова

Українські знаменитості не завжди виглядають бездоганно. Вони часто ходять без макіяжу, зачіски та концертних костюмів, зокрема, вдома, проте теж добре виглядають.

Українські зірки – це такі самі люди, як і ми з вами. Ми звикли бачити знаменитостей, які зібрані не одним і двома спеціалістами: це бездоганний макіяж, ідеальна зачіска та одяг, підібрані до нього аксесуари. Та не завжди вони так виглядають. Наприклад, вдома. Наші популярні співаки, актори та інші публічні люди вдома так само переодягаються у простий та зручний одяг.

Наталія Могилевська

Популярна українська співачка не приховує свого обличчя без макіяжу, проте мінімальний мейкап є навіть, коли вона вдома. Ось не так давно жінка позувала на своєму ліжку з горнятком білого кольору. Вона – у піжамі темно-коричневого кольору. Наталія Могилевська з розпущеним волоссям задивилася кудись далеко.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Маша Єфросиніна

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна дуууже часто позує в домашньому одязі. Вона показується і без макіяжу, і без зачіски. Найчастіше її домашній стиль – це спортивні костюми. Особливо часто жінка вдягається вдома у одяг власного бренду, який був і є досить популярним.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Ольга Полякова

Популярна українська співачка, істинна королева ночі Ольга Полякова дуже часто з’являється на своїй сторінці в соціальний мережі Інстаграм без макіяжу та зачіски, проте із фільтрами. Полякова часто показується у простих кофтах та штанах, які абсолютно відрізняються від її концертних яскравих костюмів – із блискітками та вирізами.

Ольга Полякова
Ольга Полякова

Тому не варто зачаровуватись образами наших зірок на сцені. Туди їх збирають фахівці зі спеціальними освітами – візажисти, стилісти, перукарі. А вдома вони сама простота, із гульками, без макіяжу та блискіток.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.