Фіналіст “МастерШеф.Битва сезонів” Влад Міцкевич показав свою маму: як виглядає свекруха його двох екс-дружин

Для кожного чоловіка його мама – це безперечно головна жінка у житті, до думки якої вони прислухаються завжди. Та тільки поруч з матусею, дорослі чоловіки можуть відчути себе дітьми.

Не дарма, напевно, кажуть, що кожен чоловік шукає для себе таку дружину, яка буде нагадувати йому маму. Звісно це якісь обрані риси характеру, або ставлення до нього самого. Чоловікам важливо відчувати турботу, любов та захват від їхніх дій, навіть якщо це не надто значуще досягнення.

Влад Міцкевич

Так, наприклад, відомий всім фіналіст “МастерШеф. Битва сезонів” Влад Міцкевич, який вже має за спиною два невдалих романи. Чоловік встиг розійтися 2 рази зі своїми коханими жінками. Одну його історію кохання вся Україна спостерігала на “МастерШеф” з дівчиною, на ім’я Еля. А згодом він одружився з дівчиною, яку звати Наталя, вона й народила йому сина Вову, якого, Міцкевич безмежно любить. Проте, сімейного міцного щастя подружжя побудувати не вдалося, тому, тепер у Владислава акцент на кар’єрі.

Відомо, що зараз чоловік живе сам у квартирі, він сам готує, прибирає та загалом займається господарством самостійно. Але інколи до нього у гості приїздить його мама, яка в цей час бере ці обов’язки на себе. Всі мами так роблять, давайте будемо відверті. Тож, днями Владислав виклав сімейне відео, де засвітив свою матусю та сина.

Видно, що жінка абсолютно спокійно ставиться до того, що син її знімає для особистого блогу, а це вже каже про сучасність жінки. Також, на відео жіночка вирішила приготувати для сина та онука їжу, тут появилась її турбота. Та загалом можна сказати, що мама Міцкевича дуже добра, щира та відверта жінка, яка приймає у своєму синові абсолютно все та пишається його досягненнями.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".