Єфросиніна розповіла, як перед самим розлученням Остапчук хвалився ідеальним шлюбом: “Людина все збрехала”

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла про скандал, який розгорнувся навколо неї та Володимиром Остапчуком.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна має багатий досвід в жанрі інтерв’ю. За декілька років знаменитість встигла поспілкуватися з багатьма представниками українського шоу-бізнесу в рамках авторського шоу на YouTube “Екзамен”, і не обходилися без скандалів.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна розповіла, як Остапчук хвалився ідеальним шлюбом

Якщо у випадку з блогеркою Сашею Бо, свідками конфлікту стали усі підписники, то з Володимиром Остапчуком Маша вирішила свої проблеми тет-а-тет.

Маша Єфросиніна розповіла, як її обманув Володимир Остапчук

Екс-дружина Остапчука зізналася, що має забезпечувати дітей самостійно
Маша Єфросиніна вперше розповіла, як її обманув Володимир Остапчук

Як з’ясувалося, телеведучий був нещирим під час спілкування з журналісткою і відверто набрехав про своє щасливе сімейне життя, в той час, як взагалі навіть не жив зі своєю першою дружиною Оленою Войченко.

Це розлучення дуже довго обговорювалося в пресі, адже потягнуло за собою низку скандалів. Втім, сказана брехня Маші Єфросиніній залишилася за кулісами. Про це вона нещодавно розповіла в своєму інтерв’ю на каналі “Розмова“.

“Я дуже була шокована, коли Володя Остапчук прийшов, розказав про своє прекрасне життя, подружнє, про ідеальну родину. І в день виходу цього інтерв’ю співпав з днем виходу того, що він анонсував, що він там півроку або вісім місяців розлучений з дружиною. Це перша, це мати його дітей. Я потім про це сказала публічно, Володя і на це образився. Мовляв, що це моя особиста історія, я не повинен обсмаковувати її в інтерв’ю. То не приходь. Будь-яка публічна людина, якщо вона при пам’яті, вона повинна розуміти, що їй будуть ставити питання, які їй незручні. Або не йди на інтерв’ю, або йди і відповідай. А тоді ти виглядаєш просто як людина, яка все збрехала”, – заявила зірка.

Схожі статті