Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе вирішили продати свій особняк за 300 мільйонів: “Це буде нелегко”

Після того, як росія напала на Україну у 2022 році, багато відомих людей показали своє справжнє обличчя. Хтось проявився як людина, а хтось, як лялька, якою керує агресор чужими руками.

Варто зауважити, що у росії багато українських артистів, це співаки, актори, коміки та інші творчі люди, які є дуже популярними та мають неабиякий вплив на свою аудиторію, але якщо дехто поїхав з країни-агресорки та висловив свою думку, дехто сидячи у рф активно підтримує Україну, а хтось просто брав мовчати та боятися жодних проявів на цю тему.

Насправді можна зрозуміти всі типи таких знаменитостей, але коли це українці, які багато років тому вирішили жити та працювати там, а коли на їхню батьківщину прийшла з війною агресивна росія, вони просто заховали голову у пісок.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Та на щастя, є українські артисти, які колись обрали рф, адекватно оцінили всю ситуацію та вирішили залишити російську федерацію, аби не поринати у пролиту кров українців та жодним чином не бути причетними до злочинів їхньої влади. Так, наприклад, Віра Брежнєва з початку війни вирішила поїхати за кордон. Спочатку багато говорили про те, що її чоловік Костянтин Меладзе залишається у росії й через це у родини з’явилися конфлікти.

Але зараз у мережі з’явилась інформація з приводу того, що Меладзе вирішив продати їхній особняк за 300 мільйонів рублів. Спочатку зіркове подружжя планувало здавати свою оселю, але тепер, вони вирішили, що повертатися у цю країну вони не хочуть. Тому найняли рієлтора, щоб він допоміг продати будинок та більше не пов’язувати себе з країною-агресоркою.

Об’ява про продаж будинку Меладзе та Брежнєвої

Тож, поки що покупців на такий дорогий особняк не знайшлося, оскільки насправді, велика кількість росіян виїжджають з країни та намагаються все продати та розірвати всі зв’язки з такою непутящою батьківщиною.

Схожі статті