Антон Птушкін, Дмитро Комаров, Надя Дорофєєва: Єфросиніна назвала зірок, які не хочуть з нею спілкуватися

Маша Єфросиніна – відома українська телеведуча, громадська діячка. Зізналася, хто із відомих зірок не хоче з нею спілкуватися. Всі деталі розповімо в нашому матеріалі.

Так, ексклюзивно в інтерв’ю Маша Єфросиніна розповіла багато цікавих деталей зі свого життя. Про чоловіка на фронті, свою сестру Лізу Ющенко, активну діяльність на телебаченні та YouTube каналі.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

Зірка чесно зізналася, хто зі знаменитостей ніяк не погоджується на інтерв’ю в її щирому проєкті “Екзамен”. В цьому списку були такі особистості: Антон Птушкін, Дмитро Комаров та Надя Дорофєєва, яка все відкладає розмову на невизначений термін.

Маша пояснила, що це відбувається тільки з тої причини, що зірки здогадуються про, що йтиме мова в інтерв’ю, а тому не наважуються з нею спілкуватися.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Також вона зізналася, що мріє запросити та поговорити з президентським подружжям Володимиром Зеленським та Оленою Зеленською. Вони для неї є впливовими, які багато зробили та роблять для своєї країни.

“Я мрію про інтерв’ю з Оленою Зеленською та паном Президентом”, – говорить Єфросиніна.

Це доволі непогані мрії. Глядачі та прихильники проєкту “Екзамен” вже з нетерпінням чекають на таких гостей, аби почути відповіді на питання, які цікавлять багатьох.

Маша розповіла й те, що багато українських знаменитостей відкрилися для неї із зовсім іншої, хорошої сторони. Одним з таким, вважається Олексій Дурнєв. Вони досить добре потоваришували після виходу інтерв’ю на каналі Єфросиніної.

Звичайно, сюди ще входять: Оля Полякова, адже вони зблизилися і вважають себе справжніми подругами; Леся Нікітюк, з якою було проведено багато розмов, таких жіночих, дружніх, зі сльозами; Надя Дорофєєва, адже вони теж підтримують зв’язок; Вова Дантес та Сергій Притула.

З початком війни у багатьох зірок почалися такі відносини, наче вони завжди були друзями. Підтримати, вміти вислухати та дати пораду всім, хто цього потребує – дуже важливо в цей непростий час.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.