Усі дружини Володимира Остапчука – не тільки Христина Горняк: жінки від Войченко до Полтавської

Володимир Остапчук – ще той наречений, обраниці якого можна точно позаздрити, адже він і трудолюбивий, і привабливий, і харизматичний.

Володимир Остапчук – знаменитий український ведучий, популярність якого зростає буквально з кожним днем. Чоловік останнім часом дуже сильно став відомим через те, що відбувається в його особистому житті. Цікаві миттєвості кохання дуже спонукають на обговорення Володимира Остапчука. Чоловік був двічі одружений, а зараз подейкують, що він зробив дівчині пропозицію втретє. Усі кохані Володимира Остапчука – у матеріалі далі.

Олена Войченко

Найпершою дружиною Володимира Остапчука була Олена Войченко. Саме з цією жінкою він прожив найдовше у подружньому житті – від 2007-го року по 2020-й. Жінка наразі є матір’ю, перекладачкою та вчителькою. Олена Войченко виховує двох дітей – сина та дочку.

Олена Войченко
Олена Войченко

Христина Горняк

Чи не найпопулярнішою дружиною Володимира Остапчука за всю історію його любовних історій є Христина Горняк. Сама жінка за професією нотаріус. Одружилися вони з Остапчуком у 2020-му та не так давно, через два роки, пара розійшлася, чого геть не очікували шанувальники та шанувальниці подружжя.

Христина Горняк
Христина Горняк

Катерина Полтавська

Нова дама серця Володимира Остапчука недавно збентежила підписників та підписниць новиною: вона виходить заміж за телеведучого. Проте інформація ще дуже не точна. Жінка просто підписала фотографію з борщем як: “Мій чоловік сказав: “11/10”.

Через деякий час підписники та підписниці жінки запитали в неї щось про їжу, а вона вирішила відповісти та показати, як її коханий готує сніданок – шакшуку. Проте на фото у чоловіка немає обручки. Тож, офіційно точно невідомо, чи дійсно пара одружилася.

Катерина Полтавська

Схожі статті