Як вдягаються найвідоміші ведучі телевізійних новин: Олена Фроляк, Алла Мазур, Наталія Мосейчук та інші

Модні образи – це, певна рік, пряма асоціація з телевізійними персонажами, яких ми завжди бачимо на телеекранах у ідеальні формі, з макіяжем та зачіскою.

Українські телеведучі – це саме ті люди, яких дуже легко впізнати. А ведучі новин – це взагалі окрема тема, адже вони зустрічають телеглядачів із роботи з підсумками дня, із новинами, які сталися у світі та країні. Саме телеведучі завжди були взірцем чогось ідеального. Звичні обличчя з-за столу новин завжди виглядають прекрасно: доглянуто та довершено. Ведучі з макіяжем, зачісками та одягом завжди надихають. Що носять тележурналістки – далі в матеріалі.

Олена Фроляк

Популярна українська телеведуча, справжня легенда новин Олена Фроляк, яка в кадрі вже понад двадцять років, прихильниця ділового одягу. Не дивно, адже вона – не просто телевізійниця-ведуча, вона ще й шеф-редакторка. Зрозуміла річ, що образ має відповідати стилеві та навпаки. Олена Фроляк переважно вдягається в костюмчики, які підкреслюють її діловість та жіночність.

Олена Фроляк
Олена Фроляк

Алла Мазур

Ще однією іконою української тележурналістики є Алла Мазур. Жінка в кадрі, разом із глядачами та глядачками вже теж усе життя. Вона пройшла безліч випробовувань на роботі. Раніше Алла Мазур вдягалася в сукенки, тепер, після операції та довготривалого лікування від онкології, жінка підбирає собі ділові образи завдяки сорочкам та костюмчикам.

Алла Мазур
Алла Мазур

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук – ще одна мегапопулярна телеведуча новин. Жінка поєднує у своїх образах не тільки ділові компоненти, а ще й такі романтичні та жіночні елементи гардеробу. Тому попри всю свою серйозність, жінка зберігає у своїх луках іще й легкість.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".