Зрадниця всієї України: де зараз перебуває екс-народна артистка Таїсія Повалій і чим займається

Таїсія Повалій багато років була народною артисткою України, вона співала народні пісні, виступала на концертах та, звісно, їздила на гастролі, як в Україні, так і за її межами.

Раніше, не було проблемою поїхати виступити у росії, чи росіянам в Україні, адже шоу-бізнес цих двох країн завжди був чимось неподільним. Мюзикли, серіали, новорічні концерти завжди вміщували у себе як українських, так і російських артистів. І це вважалося нормою, оскільки не було жодної різниці де ти живеш, важливо було те, як ти виступаєш та які в тебе рейтинги.

Таїсія Повалій

Та у 2014 році ці часи припинилися через те, що рф напала на Донбас, Крим та Луганську область. Тоді багато українських артистів переїхали жити та працювати у москву, бо бачили там більше перспектив. Так,  наприклад, вчинила й Таїсія Повалій, яка обрала для себе росію, а не Україну. Насправді до лютого 2022 року все це здавалося нормальним, адже кожен сам творець свого життя. Всі колеги ставилися до цього адекватно.

Але коли після 24-го лютого Таїсія обрала для себе підтримати президента росії – це вже було занадто не нормальним для всіх, хто її знав та працював. Навіть найкращий друг Павло Зібров спочатку намагався щось донести до колеги та екс-коліжанки, але всі його спроби виявилися марними.

Таїсія Повалій

Тож зараз у мережі є багато інформації про концерти Повалій в росії, де вона нахабно та цинічно виконує пісні українською мовою і вважає це нормальним. Тобто, артистка публічно підтримує воєнні злочини тієї країни, яку обрала для комфортного життя та абсолютно спокійно дає концерти.

Щоправда, зовнішній вигляд співачки зовсім змінився. Адже після чергових пластичних операцій, її зовнішність стала нагадувати якогось персонажа с фільмів, тобто зовсім нереалістична картинка. Та відчувати себе народною артисткою, але вже у росії, Повалій це не заважає.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.