Бокс-боб – головна стрижка весни 2023: таку модну варіацію каре приміряли Каменських, Полякова і Джамала

Кожного сезону змінюється мода, і завжди вона різна, це стосується як одягу, так і зачісок, манікюру, стрижок, кольорів, аксесуарів. Тому першими зазвичай ці тренди демонструють відомі жінки.

Цієї весни найтрендовішою стрижкою стала бокс-боб. Це таке каре, яке жінки носять з чубчиком, або без нього. Ця стрижка дуже рівна та не передбачає якихось каскадів чи нерівностей у довжині. Та не кожній жінці буде пасувати така зачіска, оскільки все дуже індивідуально. Недарма існує великий вибір стрижок, які спеціально підібрані під різні типи зовнішності. Все залежить від овалу обличчя, тобто, його форми, від очей, від розміру лоба. Деталей насправді багато. Але бокс-боб є однією з найбільш універсальних стрижок, оскільки в ній немає особливих деталей.

Так, українські артистки вирішили приміряти на себе цю трендову зачіску аби зрозуміти, чи пасує вона їм.

Оля Полякова

Українська королева ночі не боїться жодних експериментів, вона дуже сміливо йде на ризики як у житті, так і у зовнішності. Саме тому Полякова змогла погодитись на те, щоб на неї одягли перуку з найтредовішою зачіскою цієї весни. І варто сказати, що ця стрижка жінці дуже пасує попри те, що у житті всі звикли її бачити з довгим волоссям.

Настя Каменських

Співачка є володаркою кучерявого волосся від природи, тому, звісно її мрія – це пряме та слухняне волосся. Адже всі дівчата з прямим волоссям мріють про кучері та навпаки. Але співачці пощастило тим, що на своїх виступах вона має змогу приміряти на себе багато різних образів, та зачісок в тому числі. Так, одного разу Настя одягнула перуку зі стрижкою бокс-боб, і треба зауважити, що їй це дуже пасує.

Джамала

Джамала має досвід різних зачісок та стрижок, вона носила довге волосся, носила й дуже коротке, відпускала чубчик, та потім знову його повертала. Єдине з чим не гралась Джамала – це колір волосся. Тож, оскільки на своїх концертах зірка завжди має бути різною, стилісти вигадують для неї щоразу нові образи. Тому й стрижка бокс-боб для Джамали дуже знайома.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".