Переможець “Холостячки” Еллерт вразив зізнанням про причини еміграції до США: “До останнього тримало”

Відомий український гуморист Олександр Еллерт вперше прокоментував скандал навколо його еміграції та поділився причинами, які вплинули на його рішення переїхати.

Минулого року стало відомо, що переможець першого сезону романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт прийняв рішення виїхати за кордон. Перш ніж здійснити свою поїздку, комік пояснив, що має на це усі необхідні документи і реалізовує перетин кордону абсолютно на законних правах.

Олександр Еллерт повернувся з Сполучених Штатів в Україну
Олександр Еллерт розсекретив причини еміграції

Чи надовго зірка виїжджає було невідомо. Олександр вирішив отримати цю інформацію до інших часів, і, власне, після цього жодного разу не розповів, коли планує повертатися.

Олександр Еллерт розсекретив причини еміграції

Спочатку фанати Олександра вірили, що він виїжджає у рамках якогось проєкту або заходу, але вже через декілька місяців стало зрозуміло, що це повноцінна еміграція. Після цього чоловіка почали активно критикувати в мережі. Тим часом його акаунт навіть на декілька місяців був видалений з Instagram за невідомих причин.

Однак зараз герой нашої статті дуже активно спілкується зі своїми підписниками, а також розповідає про життя в Штатах. Незабаром еміграції зірки здійсниться цілий рік.

У зв’язку з цим Еллерт оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свої думки стосовно хейту на адресу тих, хто вирішив покинути Україну. А в коментарях одному з користувачів навіть вдалося добитися від Еллерту озвучення причин такого вчинку. Хоча і хоча він і надав дуже абстрактні дані, це краще, ніж нічого.

Олександр Еллерт розсекретив причини еміграції

Варто відмітити, що більшість підписників слова Олександра зовсім не переконали і навіть викликали бурхливу реакцію. Ті ж, хто опинилися з Еллертом в одному човні почали активно його підтримати, адже мова безпосередньо велася і про них.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".