Замість дітей завели домашніх тварин: хто живе вдома у Хіменеса-Браво, Могилевської, Каменських і Суханова

Багато українських зірок обирають своїм пріоритетом не сімейне життя з дітьми, чоловіком та домашніми тваринками, а кар'єру ставлять на перше місце.

Українські знаменитості – справжній взірець трудолюбивості, прагнення до самовдосконалення, невпинної праці. Вони часто так багато працюють, що їм просто не вистачає часу на створеня сім’ї, адже робота займає все життя, а родина – це теж дуже кропітка праця. Багато хто із зірок заводить собі домашніх улюбленців. Та чи це через самотність чи через любов до тварин – невідомо, проте тваринки в наших зірок дуже гарні та милі.

Ектор Хіменес-Браво

Знаменитий український кулінар Ектор Хіменес-Браво любить хвалитися своїми домашніми улюбленцями. Чоловік часто показує своїх породостих песиків – бельгійських гриффонів. Ектор порівняв своїх улюбленців із членами сім’ї. Їх звати Лупіта та Чоко.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво з песиками

Наталія Могилевська

Українська співачка, виконавиця багатьох популярних пісень Наталія Могилевська теж живе не одна. Відома українська артистка – власниця прекрасного лабрадора. Собаку звати Айя.

Песик Наталії Могилевської
Песик Наталії Могилевської

Настя Каменських

Популярна українська співачка, хоч і заміжня за відомим продюсером Олексієм Потапенком, живе вона поки тільки з домашнім улюбленцем. Настя Каменських має домашнього улюбленця – песика бішона фрізе за кличкою Мімі, яка, до слова, не так давно народила цуценят.

Настя Каменських із песиком
Настя Каменських із песиком

Олексій Суханов

Знаменитий український телеведучий Олексій Суханов має прекрасного песика. Його звати Арті, він має породу йоркіп.

«Моя любов до нього, як і його бешкетування, — без перерви на обід та вихідних», — написав Олексій Суханов.

Олексій Суханов із песиком
Олексій Суханов із песиком

Схожі статті