Кучеряшки чи рівне волосся: трендові зачіски весна-літо 2023 – показали Каменських, Ані Лорак та Дорофєєва

Вдала зачіска – це чудова ідея завжди, адже з нею почуваєшся впевнено та красиво. Наші зірки часто показуються з модними зачісками, які надихають на тренди.

Зачіска – це одна із запорук успішного образу, який буде точно довершеним та цікавим завдяки досконало вкладеному волоссю. Наші знаменитості знають це, як ніхто інший, адже над їхнім іміджом працюють професіонали – фахівці з візажу, зачісок, стилю. Над волоссям же працюють перукарі. Останнім часом у мережі почали обговорювати варіанти розпущеного волосся – накручені на плойку чи прямі. Як краще та модніше – показали наші знаменитості та їхні стилісти.

Настя Каменських

Настя Каменських – це, мабуть, не просто відома співачка, дружина популярного продюсера Олексія Потапенка. Вона ще і знаменита своїми легендарними кудряшками. Саме з ними вона з’вляється на публіці найбільше, завжди. Це справжній стиль та істинний образ, який асоціюється з Настею Каменських. Хоча одного разу жінка приголомшила появою з прямим волосся, це дуже здивувало публіку.

Настя Каменських
Настя Каменських

Ані Лорак

Ані Лорак раніше була дуже кучерявою. Це зараз вона з’являється суто з випрямленим волоссям, проте ще раніше вона була такою кудряшкою, що й уявити складно.Зараз жінка може з’являтися рідко з накруткою на плойку, найбільше вона вирівнює волосся утюжком.

Ані Лорак
Ані Лорак

Надя Дорофєєва

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва – неабияка модниця, стиляга та майстриня сучасних образів та трендів. Жінка дуже вдало змінює свої луки у плинності часу. Зазвичай вона – прихильниця прямого волосся. Це виглядає дуже по-сучасному та молодіжному, а це і є основна прерогатива співачки, особливо зараз, коли вона активно будує свій образ сольної української співачки.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Схожі статті