Харчування балерини: їсти овочі, а хліб – нюхати. Катерина Кухар показала свій раціон і поділилася лайфхаком

Знаменита українська балерина Катерина Кухар поділилася з підписниками та підписницями секретами своєї стрункості та ідеальної фігури, про яку мріють усі.

Катерина Кухар – дуже знаменита українська артистка, яка у свій сорок один рік є прима-балериною Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка. Жінка володіє титулом Народної та заслуженої артистки України. Катериною Кухар направду захоплюються мільйони українців та українок, адже її талант не може залишити байдужим нікого.

Окрім того, якою здібною до балету є Катерина Кухар, вона ще й є взірцем ідеальної фігури та витонченості тіла. Багато жінок цікавилися в неї, як примі-балерині вдається так виглядати – це секрети тренувань, харчування чи способу життя загалом? Про це все читайте далі в матеріалі.

Катерина Кухар нещодавно опублікувала відео, де вона якраз за перебуває за прийомом їжі. Жінка має перед собою тарілку з овочами, а в руці тримає хлібину, проте випічку Кухар не куштує, а лише насолоджується її ароматом.

Катерина Кухар часто отримує багато компліментів стосовно свої фігури, а ще більше чує у свою сторону запитань про раціон, спорт та інше. Ось так жінка й вирішила поділитися лайфхаками стрункості.

Катерина Кухар дала такі поради стрункості:

Першою порадою є дотримання правила: не треба наїдатися під час сніданку. Вона пригадала прислів’я, що сніданок та вечерю краще лишити своєму ворогові.

Приділяйте час спорту кожного дня
Приділяйте час спорту кожного дня

Друга порада: принаймні пів годинки кожного дня займатися спортом.

Третя порада: уникати солодкого та випічки. Краще це звести взагалі до максимального мінімуму.

Четверта порада: жінка рекомендує щодня пити воду з лимоном.

П’яту пораду Кухар називає необов’язковою, проте радить купити хула-хуп і ще й із ним займатись.

Схожі статті