Олена Кравець показала ідеальну зачіску для жінок від 45 років: об’ємний чубчик і довжина до середини шиї

Знаменита українська гумористках Олена Кравець продемонструвала розкішну зачіску, яка підійде не тільки зіркам, але і будь-яким жінкам від 45 років.

Знаменита українська гумористка Олена Кравець володіє рідкісним талантом: входити у нову вікову категорію з гордо піднятою головою і дуже красиво. Усе своє життя артистка носила волосся середньої довжини.

І варто підкреслити, зачіска ця їй дуже пасувала, хоча і була максимально класичною. На сцену Олена виходила з найрізноманітнішими перуками та укладанням, однак поза нею завжди з’являлася у звичному всім образі.

Олена Кравець показала зачіску для жінок віком від 45 років

Втім, 2 роки тому артистка сильно здивувала своїх фанатів, прийнявши рішення раптово відрізати свою розкішну шевелюру. Це доволі кардинальний крок для стилю, тим паче, що короткі зачіски далеко не кожній пасують. Але це лише в тому випадку, якщо ви не знаєте, яку стрижку підібрати. У Олени такої проблеми не було, адже її перевтілення дуже сподобалося фанатам.

Продовж 2 років артистка багато експериментувала з волоссям і нарешті знайшла ідеальну формулу, яка пасує не тільки їй, але їй підійде усім жінкам, навіть віком від 45 років.

Олена Кравець показала зачіску для жінок віком від 45 років
Олена Кравець показала зачіску для жінок віком від 45 років

Так, нещодавно гумористка дала ексклюзивне інтерв’ю, і у кадрі з’явилася з коротким боб-каре та пишною ми чубчиком середньої довжини. Дана стрижка ідеально врівноважила обличчя Олени і зробила її образ максимально стильним.

Наверх вона одягла розкішний светр молочного кольору з натуральної нитки, яка схожа на матеріал з хутра альпаки. На низ артистка вибрала довгу спідницю в клітинку. Свій лук зірка доповнила масивними золотистими прикрасами.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.