Шлях Лілії Ребрик на телебаченні: як з нікому невідомої ведучої прогнозу погоди перетворитися на справжню зірку шоу-бізнесу

Лілія Ребрик - одна з найхаризматичніших ведучих українського телебачення.

Вона пройшла шлях від ведучої прогнозу погоди до зірки ранкової програми “Ранок з Україною”.

Прогноз погоди, який тоді розповідала Лілія Ребрик, був знаковий для всієї родини. тоді разом з нею її батьки пили ранкову каву, збиралися і виходили на роботу, а увечері поспішали додому, щоб знову побачити доньку.

За її спиною були різні проекти, але найбільше Лілія Ребрик запам’яталася глядачам як ведуча проектів “Неймовірні історії кохання”, “Танцюють всі” та “Танці з зірками”. Сама зірка телебачення зізнається, що саме танцювальні проекти стали для неї особливими.

Вона пригадала, що кілька перших кастингів на роль ведучої провалила саме через власний перфекцірнізм та бажання всім сподобатися. Згодом Лілія Ребрик відпустила все і стала ведучою одного з перших танцювальних шоу України.

Прихильники телезірки відчули щирість у кожному рядку і зазначили. що пам’ятають всі передачі з Лілею Ребрик. Вони теж привітали її з професійним святом. Все-таки, відпрацювала вже 16 років на телебаченні. І за всі ці роки в неї не забрали головну її особливість – щиру посмішку.

Ставши ведучою, зірка кіно та телебачення почала ділити з учасниками всі їхні емоції. Вона вже не пам’ятає скільки учасників плакало в неї на плечі, коли щось не виходило. І кожного ведуча намагалася підтримати.

Знаковою для неї стала участь у проекті “Танці з зірками” і вже не як ведуча, а як учасниця. Саме на цьому проекті вона зустріла свого майбутнього чоловіка. Вони з Андрієм Диким, як жартує Лілія Ребрик, дотанцювалися до двох красунь-донечок.

Схожі статті