Померлі учасники “МастерШеф”, “Голосу країни” і “Зважені та щасливі”: Стелла, Катя Давиденко, Писанка та інші

Життя часом буває настільки непередбачуваним та неоднозначим, що, здавалося б, усе так добре починається, зірковий час настав, проте потім щось іде не так.

Українські знаменитості дуже по-різному ставали відомими. Хтось – дитина зіркових батьків, яка продовжує справу, хтось – брав участь у багатьох конкурсах, а хтось, як наші сьогоднішні герої, прокинувся відомим завдяки участі в телевізійних проєктах. Однак не все так райдужно, як могло би здаватися. Український шоубіз налічує не одну історію, коли знаменитості тільки ступивши на зірковий шлях, втрачають усе – життя.

Стелла Клименко

Популярна українська кулінарка, відома учасниця “МастерШеф. Професіонали” Стелла Клименко померла тринадцятого вересня позаминулого року. Жінці було всього лише тридцять років, вона була досить успішною та впізнаваною, однак доля склалася так, що її серце в якусь мить просто зупинилося.

Стелла Клименко під час участі на Мастершеф
Стелла Клименко під час участі на Мастершеф

Катя Давиденко

Популярна учасниця знаменитого вокального проєкту “Голос країни” стала відомою у 2014-му. Саме тоді вона, Катя Давиденко, прославилася своїм талантом, який помітив Святослав Вакарчук. Та на початку цього року український шоубіз сколихнула трагічна новина. У січні Давиденко померла. Дівчині було всього лише двадцять вісім років. Її життя забрала тромбоемболія легеневої артерії.

учасниця Голосу країни Катя Давиденко
учасниця Голосу країни Катя Давиденко

Руслана Писанка

Легенда українського шоубізнесу, справжня запальничка та прикраса відомого проєкту “Зважені та щасливі” Руслана Писанка теж попрощалась із життям не так давно – минулого року жінка померла від онкології. На 52-му році життя імунітет Писанки не витримав та здався перед агресивною формою раку.

Померла учасниця шоу Зважені та щасливі Руслана Писанка
Померла учасниця шоу Зважені та щасливі Руслана Писанка

Христина Асмаловська

Популярна учасниця знаменитих “Танців із зірками” Христина Асмаловська не пережила коронавірус та ускладнення від нього. Минулого року знаменитість сильно захворіла на поширений вірус, він дав ускладнення на печінку. 41-річну зірку буквально вбив цироз, через який Асмаловська померла в реанімації.

Померла учасниця шоу Танці з зірками Христина Асмаловська
Померла учасниця шоу Танці з зірками Христина Асмаловська

Схожі статті