Найкрасивіші та найжахливіші весільні сукні українських зірок: Тіна Кароль, Настя Каменських, Ані Лорак та інші

Весільні сукні для зірок створюють найкращі дизайнери, тож часто вони – витвір мистецтва.

Весілля зірки – це дуже цікава подія для її фанатів. Вони з радістю розглядають весільні світлини артистки, оцінюють весільну сукню зіркової красуні, її вартість і, звичайно, красу.

В цій статті ми розкажемо, в чому йшли під вінець популярні співачки, і чим вражали, або, навпаки, розчаровували їхні весільні сукні.

Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль вважається однією з найкрасивіших жінок України, однак виходила заміж зірка лише раз. Коханий чоловік співачки, продюсер Євген Огір з яким вона одружилася в 2008 році, помер через 5 років після весілля через рак шлунку. Кароль згадує Огіра з теплотою, вона важко пережила цю особисту трагедію.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Як бачимо, весільна сукня Тіни Кароль була досить проста, але водночас елегантна. Нещодавно зірка зізналася, що її весільна сукня десь зникла відразу після свята, залишилася тільки фата.

Ані Лорак

Співачка Ані Лорак, яку зараз не раді бачити на Батьківщині через численні виступи в країні-агресорі, святкувала своє весілля з бізнесменом і ресторатором Муратом Налчаджіоглу з розмахом. В співачки було аж три весільні сукні. Втім, в 2019 році, після 10 років шлюбу, артистка розлучилася з пристрасним турком.

Ані Лорак
Ані Лорак

Однак Ані Лорак недовго сумувала, і знайшла собі нове захоплення. 27-річний Єгор Гліб працює саунд-продюсером лейблу Black Star Inc, він на 15 років молодший за артистку.

ЗМІ повідомляють, що Лорак таємно вийшла заміж за молодого коханця, однак сама співачка це ніяк не підтвердила.

Ані Лорак
Ані Лорак

Настя Каменських

Потап і Настя довго співали разом, але свої романтичні стосунки зіркова пара ретельно приховувала. І тільки навесні 2019 року Потап в пісні зізнався Насті в почуттях, і вони одружилися. Для свого весілля Настя Каменських обрала обтислу весільну сукню з мереживом фасону рибка.

Настя Каменських
Настя Каменських

Аліна Гросу

Молода співачка Аліна Гросу вирішила зіграти своє весілля з небувалим розмахом. Заможні батьки Аліни влаштували розкішну церемонію в Італії, дівчина запросила на неї не тільки рідних, але і багатьох іменитих гостей. Після церемонії Аліна опублікувала в соцмережах серію фотографій, продемонструвавши всі свої весільні наряди. Як виявилося, в цей день артистка змінила 4 сукні!

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Та казкове весілля – зовсім не запорука щасливого сімейного життя. Аліна і російський бізнесмен Олександр Комков розійшлися менше чим через рік після гучного весілля.

Надя Дорофеєва

Весільна сукня екссолістки гурту «Время и Стекло» Наді Дорофеєвої, яка вийшла заміж за харизматичного красеня Володимира Дантеса, була досить простою, хоч і красивою. Співачка вдягнула пряме біле плаття, яке доповнила чорним ремінцем на талії. Втім, Надя все-одно виглядала фантастично, і навіть після 9 років шлюбу Дантес зізнається, що кохає лиш одну жінку в світі – свою дружину.

Надя Дорофеєва
Надя Дорофеєва

Схожі статті