Молдавський мачо Дан Балан символічно з’явився в мережі у день народження сина коханої Тіни Кароль та заговорив про любов

Про роман між українською співачкою Тіною Кароль та молдавським виконавцем Даном Баланом говорять всі і багато.

Артисти ж ніяк не коментують те, що між ними відбувається. Дан Балан лише раз прокоментував їхні стосунки, зазначивши, що між ним і Тіною Кароль вже роман.

А нещодавно співак поділився у мережі новим знімком, під яким висловився про любов. Символічно, що фото артист виклав саме у день народження сина Тіни Кароль Веніаміна.

Чи означає це, що молдаванин Дан Балан готовий розповісти про свої стосунки з українською поп-дівою Тіною Кароль поки не відомо. Але допис точно не залишив байдужими прихильників співака. Прихильники виконавця відмітили, що підпис під фото доволі хороший і зауважили, що бажають співакові палкого і “сухого” кохання. Підписники відмітили, що це не перший допис молдавського виконавця про кохання, але далі констатації фактів справа не пішла, тож шанувальникам залишається лише гадати що ж Дан Балан мав на увазі.

Вони ж, до речі, нічого не говорять про роман їхнього улюбленця з українською виконавицею. Вони більше радіють появі улюбленого виконавця у мережі.

Хоча прихильники артистів залишають під світлинами кумирів схожі коментарі з одним питанням: “Ну як можна бути таким гарним(ою)?”.

У свою чергу Тіна Кароль виклала у себе на сторінці запис пісні “Намалюю тобі” з автобіографічного фільму “Сила любові та голосу”. Під відео зірка теж зізнавалася у любові.

Але зізнання співачка адресувала не Дану Балану, а своєму синові Веніаміну. Хлопець вчора відзначив 12-й день народження. Проте чи означає це, що відеопослання було адресоване лише сину іменитої співачки, чи стосувалося і молдавського співака пока не зрозуміло.

Виконавці справді не хочуть афішувати відносини. І їм це поки що вдається, незважаючи на наполегливість прихильників.

Схожі статті