Олег Винник переключився з Таюне на Настю Каменських: поцілував дружину Потапа на очах у всієї України (фото)

Невже Таюне просто прикриття.

Приписувати роман головному вовкові країни Олегу Виннику і красуні Насті Каменських почали в останніх сезонах популярного вокального шоу країни “Х-фактор”.

Розмови про те, що між виконавцями можуть бути стосунки почалися ще у 2017 році, коли творчий дует “Потап і Настя” розпався. Тоді поп-зірка говорила у кожному інтерв’ю, що вона щаслива, почувається коханою і кохає сама.

Oleg Vynnyk i nastia Kamenskyh
Олег Винник і Настя Каменських

Підігрівало чутки і те, що артисти не афішували особисте життя.

Але оскільки точного імені чоловіка, що полонив серце чорнявої красуні відомо не було, то Насті Каменських приписували роман то з Олексієм Потапенком, Потапом, то з головним серцеїдом Олегом Винником.

Саме в цей час розпочався 9 сезон вокального шоу “Х-фактор”, де головні секс-символи були суддями.

Самі артисти стверджують, що між ними суто професійні та дружні відносини. Проте знімки з ефірів говорять зовсім про протилежне. Ймовірно, якби серця Насті та Олега були вільними, вони могли б закрутити роман.

Oleg Vynnyk i nastia Kamenskyh
Олег Винник і Настя Каменських

На кадрах з ефірів шоу видно яким поглядом головний вовк країни Олег Винник дивиться на Настю Каменських.

Oleg Vynny i Nastia Kamenskyh
Олег Винник і Настя Каменських

А їхні неодноразові поцілунки на шоу викликав шквал емоцій прихильників. І це незважаючи на всі заперечення і слова Насті про те, що в неї ще задовго до проекту з’явився чоловік. З яким, як стверджує співачка, вона щаслива.

Oleg Vynnyk i Nastia Kamenskyh
Олег Винник і настя Каменських

Не зупинило прихильників і те, що поцілунки були суто дружніми, адже вони пригадували слова зірки про те, що вона не любить виставляти особисте життя, а тим більше стосунки, на показ.

Як би там не було, але у своїх стосунках Настя каменських та Олег Винник щасливі.

Схожі статті