Пончо з секонду: Олександра Заріцька скупляється не в бутиках – справжня зірка з народу

Солістка відомого гурту "KAZKA" Олександра Заріцька приємно здивувала свою аудиторію в мережі, повідомивши, що може дозволити купувати речі в секонд-хенді. Найцікавіше далі.

Типові зірки української естради прагнуть виглядати дорого, розкішно та зі смаком. Тому, чим дорожча сукня на світський вихід, тим краще вони почуватимуться на сцені перед публікою. Але варто пам’ятати, що простота та мінімалістичність завжди залишатимуться в трендах.

Олександра Заріцька своєю Insta-stories неабияк здивувала відданих прихильників її творчості. Зірка продемонструвала, в якому пончо була одягнена зі секонд-хенду. Імовірніше за все, знаменитість нічого поганого не бачить в подібних магазинах одягу і не соромиться публічно це розповідати. Тепер артистку можна назвати, як дівчина з народу.

“Народ! Урвала!!! На секонді в Києві пончо”, – похизувалася обновкою Олександра.

Пончо з секонду: Олександра Заріцька скупляється не в бутиках

На відео дівчина в майже темному образі, а саме в капелюсі та придбаному пончо з різних кольорів – темно-синього, коричневого та білого покрутилася на камеру телефона, аби підписники змогли повністю роздивитися лук на цей день.

Нагадаємо, що Олександра Заріцька офіційно перебуває в стосунках з motion-дизайнером HAWX Павлом Тараненком. Майбутні закохані познайомилися в компанії спільних друзів. Спочатку їхні взаємини базувалися лише на дружньому рівні, а згодом переросли у справжнє щире кохання. Співачка зізналася, що з цим молодиком була знайома багато років, але зустрічатися розпочали лише незадовго до початку повномасштабного вторгнення.

Зараз їхні стосунки стрімко розвиваються та стають більш серйозними, тому все важче приховати всі деталі з життя. Заріцька вважає, що кохання – це особисте справа двох осіб й на основі цього вона не планує обговорювати “солодкі” подробиці з цієї love-сторі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.