Співачка і дружина Тараса Тополі Alyosha показала фігуру після третіх пологів: ніби й не народжувала

Тричі мама Alyosha показала струнку фігуру.

Співачка Alyosha, яка цього року втретє стала мамою, виклала нову світлину. На ній дівчина постала у вечірній червоній сукні з паєтками, яка щільно облягає розкішну фігуру зірки.

У дописі вона написала про те, що у зв’язку з карантином почала замовляти одяг онлайн. Хоча до цього була прихильницею виключно оффлайн-шопінгу.

Не обійшли увагою гарний вигляд зірки її прихильники.

Найбільше вони були вражені тим, що на фігуру Alyoshі ніяк не вплинули три вагітності. Через що їм важко повірити в те, що улюблена виконавиця вже тричі мама. А дехто питає у зіркової матусі поради як швидко повернути форму після пологів.

Шанувальники навіть зауважили, що вагітність і пологи йдуть співачці лише на користь. Після них вона лише гарнішає.

Привернула увагу також і нова сукня співачки. Тут дехто з прихильників пригадав фільм “Хто підставив кролика Роджера” і порівняв Alyoshу з героїнею картини Джесікою.

Підписникам лишається тільки дивуватися як виконавиці вдається так чудово виглядати, маючи трьох дітей. Вони заздрять фронтмену “Антитіл” Тарасу Тополі, що у нього така дружина.

Крім фігури та сукні увагу привернув і рудий колір волосся співачки. Хоча пофарбувалася жінка вже давно, проте прихильники не втомлюються говорити про те, що такий колір їй дуже личить.

Нещодавно Alyosha заінтригувала підписників. з’явившись у образі принцеси у ніжній бірюзовій сукні. Виконавиця зізналася, що ніколи не мріяла бути принцесою. Але з’явилася нагоди приміряти незвичний для себе образ.

Прихильники припустили. що йдеться про новий кліп або про участь зірки у новорічному шоу.

Схожі статті