10 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Скічко та Володимир Дантес приймають вітання

Іменини у побуті називають річницю від дня народження. Це свято певної особи, яке віряни звикли відзначати в день пам'яті християнського святого, чиє ім'я вона отримала з народження.

Світле свято Дня ангела з особливістю чекають діти, адже проведення часу в колі родини, подарунків та атмосферою свята завжди здатні завоювати прихильність молодого покоління. Отже, 10 липня свої іменини мають ряд таких імен: Олександр, Володимир, Георгій, Єгор, Іван, Лука, Мартін, Самсон, Ян, Іванна, Яна.

З представників українських знаменитостей відзначити свої іменини мають змогу – відомий телеведучий, комік, артист та політик Олександр Скічко й співак, гуморист та шоумен Володимир Дантес. Обидва працюють в медійній сфері, однак мають різну аудиторію прихильників.

Олександр Скічко після телевізійної та гумористичної діяльності занурився в політику, ставши головою Черкаської ОДА, з 2021-2022 роки. Проте глядачі пам’ятають чоловіка, як ведучого багатьох програм на телеканалі “Україна”.

Хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Скічко приймає вітання

Володимир Дантес став впізнаваним та найбільш обговорюваним після гучного розлучення зі знаменитою українською співачкою Надією Дорофєєвою. Наразі чоловік активно займається благодійною діяльністю, співочою кар’єрою та підіймає настрій публіці на стендапах.

Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт
хто сьогодні святкує День ангела? Володимир Дантес приймає вітання

Окрім цього, 10 липня віряни вшановують День пам’яті преподобного Самсосана. Тому, цього дня забороняється: освідчуватися у кохання та робити пропозицію руки та серця, злитися й лихословити, вирушати в дальню дорогу, відмовляти найближчим в допомозі.

Не забуваємо у свій День ангела помолитися та подякувати ангелу-охоронцю за тендітний захист. Тож, ми вітаємо всіх імен за церковним календарем з їхніми іменинами та українських зірок – Олександра Скічка та Володимира Дантеса.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".