Що Андрій Федінчик, Віктор Павлік та інші забороняють своїм другим половинкам

У відносинах кожної пари є свої дозволи та заборони.

Проте у зірок вони проявляються сильніше і привертають більше уваги.

Так, співачці Катерині Бужинській її перший чоловік Юрій Кулінков забороняв не лише носити короткі спідниці в житті або на сцені, а й виходити будь-куди без нього. Співачка розповіла. що коли Юрій йшов на роботу, він закривав співачку вдома на ключ.

Катерина Бужинська
Катерина Бужинська

Народну улюбленицю Ольгу Сумську старший на 16 років Євген Паперний теж тримав у жорстких рукавицях. Зірка пригадує, що кожен її вихід у світ супроводжувався вдома з’ясуванням стосунків.

Ольга сумська і Євген паперний
Ольга Сумська і Євген Паперний

А от нинішній чоловік артистки Віталій Борисюк з розумінням ставиться до прихильників коханої і, навіть, до того, що вона може цілуватися з кимось на сцені чи у кіно.

Колишній чоловік Злати Огнєвіч пішов у своїх заборонах ще далі. Він заборонив дружині співати. Звісно, артистка не витримала і пішла від нього.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

В українському шоу-бізнесі існують пари, у яких під забороною вечірні гуляння.

Однією з таких пар є подружжя Віктора Павліка та Катерини Реп’яхової. Зірковий чоловік забороняє молодій дружині гуляти з друзями-чоловіками.

Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова
Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова

А от Наталія Денисенко теж забороняла чоловікові гуляти вечорами з друзями. Щоправда, у відповідь і собі отримала ряд заборон. Вони здебільшого стосуються будь-якого втручання у зовнішність.

Наталя Денисенко та Андрій Федінчик
Наталя Денисенко та Андрій Федінчик

Проте деякі пари зізнаються, що заборони їм йдуть лише на користь.

Однією з таких пар є Катерина Кухар та Олексій Стоянов. Чоловік постійно забороняє своїй тендітній дружині і примі-балерині носити важкі речі. При цьому Катерина Кухар забороняє чоловікові палити і вживати алкоголь. Загалом чоловік не проти, адже вважає свої звички неправильними.

Катерина Кухар і Олексій Стоянов
Катерина Кухар і Олексій Стоянов

Заборони, якщо вони здорові, йдуть стосункам лише на користь. Головне не перегнути палицю і не перетворити партнера на заручника.

Схожі статті