Надія Мейхер вперше показала свого 18-річного сина: дорослий красень

Українська співачка Надія Мейхер показала публіці свого змужнілого сина.

Екссолістка гурту «ВІАГра», телеведуча і учасниця проєкту «Танці з зірками 2020» Надія Мейхер показала публіці свого дорослого сина.

Відомо, що 38-річна артистка виховує трьох дітей – доньок Анну і Марію та сина Ігоря. Надя не хотіла б, щоб життя її дітей ставало публічним, тому дуже рідко публікує фото з ними.

Однак, незважаючи на свої упередження, артистка все ж показала дочок публіці в 11-му ефірі шоу, де дівчатка станцювали разом зі зірковою мамою і завоювали любов глядачів. А в півфіналі шоу підтримати маму на шоу прийшов 18-річний син Мейхер.

Хлопець зізнався, що переживає за неї, адже Надія багато часу і сил витрачає на цей проєкт, приходить додому дуже пізно.

“Я хвилююся за маму. Кожного дня про неї думаю: як же вона себе почуває на паркеті, чи не втомилася вона”, – зізнався він.

Також ведучий шоу Юрій Горбунов розповів про те, що пам’ятає сина Мейхер ще маленьким хлопчиком, який вередував і заважав знімального процесу.

«Здоровий дорослий дядько з вусами. Я з ним познайомився, коли йому було, напевно, чотири роки. Він капризував, бігав по студії. Тепер дорослий наречений», – згадав Горбунов.

Схожі статті