Конфузи Падалко, Вітвіцької та інших ведучих ТСН або як зірки 1+1 осоромилися в прямому ефірі

В ефірі з ведучими часто трапляються різні історії. Проте не всі вони помітні телеглядачам.

Треба віддати належне ведучим “ТСН”, які продовжують виконувати свою роботу незважаючи на казусні історії.

Під час одного з ранкових випусків “ТСН” у ведучої Марічки Падалко просто в прямому ефірі випав зуб. Телеведуча не розгубилася і далі продовжила виконувати свою роботу. Згодом зірка “1+1” пояснила інцидент тим, що раніше їй у зуби доньки вдарила важким металевим будильником.
А вже згодом Марічка Падалко продовжила радувати прихильників сяючою усмішкою.

Телеведуча Марічка Падалко
Телеведуча Марічка Падалко

Не оминула неприємна ситуація ще одну ведучу “1+1”. В ролі попелюшки опинилася зірка “плюсів” Лідія Таран. Телеведуча загубила черевик на підступних сходах у новій студії “ТСН”. Зірка зробила вигляд, що нічого не сталося і спокійно пройшла до столу.

А от Соломія Вітвіцька так просто не відбулася. Справа в тому, що ведуча під час одного з сюжетів зняла туфлі на високих підборах і забула їх взути назад. Прихильники зірки написали їй про цю ситуацію в дірект. У свою чергу на сторінці у мережі соломія вітвіцька зізналася, що ведучі часто знімають взуття під столом. Але у новій студії стіл виявився не дуже дружнім до ведучої. Соломія Вітвіцька також подякувала за відсутність хейту і позитивні повідомлення.

Неприступна Наталія Мосейчук, ведуча “ТСН” та “Право на владу” у прямоому ефірі новин не впоралася з емоціями під час кількох історій про дітей. Звісно, зірка телеканалу пояснила глядачам що сталося і висловила сподівання, що глядачі її зрозуміють.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Схоже, що ведучі “ТСН” справжні професіонали. Виконувати свою роботу їм не точно не завадять різні неприємності і ситуації, які точно йдуть не за планом.

Схожі статті