Ольга Фреймут вперше за 8 останніх років дозволила собі зробити те, чого так боялася

Ольга Фреймут зізналася, що вперше змінила те, над чим так довго працювала.

Головна інспекторка країни Ольга фреймут поділилася з прихильниками новим елементом, що з’явився у вітальні. На стіну навпроти домашньої бібліотеки ведуча повісила дерев’яну мапі світу.

Жінка зізнається, що йшла до зміни інтер’єру вітальні довгих вісім років. Незважаючи на те, що всі елементи декору підбиралися спеціально, щоб не треба було їх часто змінювати, а час йшов декору лише на користь. Проте, побачивши таку дерев’яну карту, ведуча не змогла встояти і вирішила трохи оновити дизайн вітальні.

Крім того, що декор відображає її готовність до змін, Ольга Фреймут зазначила, що це ще й чудовий спосіб легко вивчити географію. Та й пережити локдаун з такою мапою набагато легше.

Телезірка розповіла, що у комплект до карти входить багато милих, на її погляд, деталей. Це і літачки, і прапорці, і кораблики. Саме ці деталі зачепили любительку естетики і надихнули на зміни. Крім того, головна інспекторка зауважила, що такі деталі оживляють інтер’єр і додають йому незвичності.

Тепер у жінки навпроти бібліотеки світової класики знаходиться карта світу і ці два елементи чудово доповнюють один одного.

Ольга Фреймут зізналася, що вже напланувала собі маршрутів невідомим країнами. Схоже, що головна інспекторка вирішила перекваліфікуватися на головну мандрівницю країни.

Прихильникам такий елемент дуже сподобався і зізналися, що теж хочуть собі таку мапу світу.

При цьому їм здалося, що мапа на стіні має кращий вигляд і краще вписується в інтер’єр, аніж килим, що лежить на підлозі.

Підписники похвалили Ольгу Фреймут за її прагнення вносити в дизайн елементи етностилю, який, на думку більшості, не лише не псує інтер’єр, а й додає йому затишку.

Схожі статті