Ольга Фреймут вперше за 8 останніх років дозволила собі зробити те, чого так боялася

Ольга Фреймут зізналася, що вперше змінила те, над чим так довго працювала.

Головна інспекторка країни Ольга фреймут поділилася з прихильниками новим елементом, що з’явився у вітальні. На стіну навпроти домашньої бібліотеки ведуча повісила дерев’яну мапі світу.

Жінка зізнається, що йшла до зміни інтер’єру вітальні довгих вісім років. Незважаючи на те, що всі елементи декору підбиралися спеціально, щоб не треба було їх часто змінювати, а час йшов декору лише на користь. Проте, побачивши таку дерев’яну карту, ведуча не змогла встояти і вирішила трохи оновити дизайн вітальні.

Крім того, що декор відображає її готовність до змін, Ольга Фреймут зазначила, що це ще й чудовий спосіб легко вивчити географію. Та й пережити локдаун з такою мапою набагато легше.

Телезірка розповіла, що у комплект до карти входить багато милих, на її погляд, деталей. Це і літачки, і прапорці, і кораблики. Саме ці деталі зачепили любительку естетики і надихнули на зміни. Крім того, головна інспекторка зауважила, що такі деталі оживляють інтер’єр і додають йому незвичності.

Тепер у жінки навпроти бібліотеки світової класики знаходиться карта світу і ці два елементи чудово доповнюють один одного.

Ольга Фреймут зізналася, що вже напланувала собі маршрутів невідомим країнами. Схоже, що головна інспекторка вирішила перекваліфікуватися на головну мандрівницю країни.

Прихильникам такий елемент дуже сподобався і зізналися, що теж хочуть собі таку мапу світу.

При цьому їм здалося, що мапа на стіні має кращий вигляд і краще вписується в інтер’єр, аніж килим, що лежить на підлозі.

Підписники похвалили Ольгу Фреймут за її прагнення вносити в дизайн елементи етностилю, який, на думку більшості, не лише не псує інтер’єр, а й додає йому затишку.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.