Юні сини Григорія Решетника пішли в тата і відростили собі вуса: “Діма тракторист, а Ваня інтелігенція”

Телеведучий Григорій Решетник показав, настільки його сини схожі на татуся.

Український телеведучий Григорій Решетник опублікував у своєму Instagram фото з синами. На ньому видно, що Григорій намалював вуса Дмитру та Івану, скориставшись тушшю для вій своєї дружини. У підписі до публікації телеведучий кумедно написав, що один клієнт залишився задоволений, а інший не дуже.

Гиргорій Решетняк опублікував кумедне фото з синами

Гумор Григорія оцінили і фоловери, написавши, що їм повезло вагітною і позитивною мамою, оскільки вона не сердиться за використану косметику. Інші шанувальники додали, що син Діма виглядаю щасливим через те, що відразу став схожий на свого зіркового татуся.

Коментарі фоловерів під публікацією Григорія

А дехто взагалі прокоментував, що Дмитрик став схожий на тракториста, а Ваня на інтелігенцію.

Кумедні коментарі фоловерів

Нагадаємо, що напередодні телеведучий опублікував у своїй соціальній мережі приголомшливе фото з дружиною. Пара відвідала світський захід і сфотографувалась в одному з розкішних столичних заходів. Христина Решетник була одягнена в неймовірну чорну сукню з блискітками, а Григорій у стриманий темно-синій костюм.

Григорій Решетняк з неймовірною дружиною

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.