Розведена Аліна Гросу знов зібралася заміж: “до наступного шлюбу хочу підійти з головою”

Аліна Гросу нещодавно розлучилася з російським бізнесменом і знову хоче під вінець.

Українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії тепер повернулася на Батьківщину і тепер активно будує кар’єру в Україні.

Дівчина розповідала, що в неї багато проектів, де вона задіяна, і активна співоча кар’єра. Проте є одна річ, якої успішній Аліні Гросу таки бракує.

Вона зізнається, що навіть невдалий перший шлюб не відбив у неї бажання вийти заміж. Аліна Гросу вдячна колишньому чоловікові за можливість всього лише три місяці побути дружиною. Аліна Гросу зауважує, що це були найщасливіші місяці у житті. Для зірки зараз починається найважчий період.

Аліна Гросу з Олександром Комковим
Аліна Гросу з Олександром Комковим

Вона звикла, що з чоловіком вони постійно були на зв’язку, а тепер цієї частини її життя не стало. А от відпустити колишнього чоловіка Олександра Комкова як коханого, їй навпаки було легко. Адже на момент розлучення пари всі почуття між ними зникли.

Найбільшою помилкою співачки було те, що вона вийшла заміж за покликом серця. Тепер її погляди на життя і шлюб змінилися. Популярна співачка зауважує, що тепер керуватиметься не лише серцем, а й розумом.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Ймовірно, що у Аліни Гросу вже є людина, з якою вона планує створити сім’ю. Але поки що тримає особисте життя під замком.

Хоча деякими подробицями співачка поділилася. Вона розповіла, що зараз найбільшою її мрією є провести час з родиною, відвідати батьків і обійняти їх.

Прихильники підтримали таке бажання співачки і побажали їй щастя в особистому житті. Вони погодилися, що зараз саме той період, коли час, проведений з рідними – найцінніший.

Схожі статті