Потап та Настя Каменських: від ненависті до кохання 13 років роботи

Потапу і Насті вдалося те, що рідко вдається зіркам шоу-бізнесу. Вони тримали стосунки в таємниці майже три роки.

У травні минулого року Настя Каменських та Олексій Потапенко (Потап) стали чоловіком і дружиною. Цьому передували роки співпраці і відносини, які складно було назвати дружніми.

Почалася історія Потапа і Насті Каменських з того моменту, коли репер шукав партнерку для дуету. музикант розглядав співпрацю з Наталією Могилевською, Тіною Карроль і Б’янкою. Але полонила Потапа тоді ще нікому невідома 18-річна солодкоголоса Настя Каменських.

Тоді ні про які відносини не могло бути й мови. Потап на той час був одружений на продюсері Ірині Горовій, а Настя, яка була лише колегою по сцені, зустрічалася з різними чоловіками.

До того ж, всі, хто працював з гуртом “Потап і Настя”, говорили, що артисти постійно сварилися за лаштунками.

Дует "Потап і Настя"
Дует “Потап і Настя”

Сама Настя Каменських говорить, що неприязнь між ними досягала того рівня, коли на гастролях вони жили не просто у різних номерах, а у різних готелях. А до місця проведення концертів учасники дуету добиралися різними автомобілями. Та й співали виконавці постійно про те, що вони не пара.

У 2016 році подружжя Потапенко-Горова розлучилося. Проте, що рідко трапляється з зірковими екс-подружжями, Олексій Потапенко та Ірина Горова залишилися друзями і продовжують спільну роботу з гуртом “MOZGI” та однойменною студією. багато хто вбачав у цьому слід кохання до красуні Насті Каменських.

Потап та Ірина Горова
Потап та Ірина Горова

А вже через рік дует “Потап і Настя” оголосив, що ставить творчість на паузу. Це і стало тим моментом, коли всі почали підозрювати про стосунки учасників. А про роман між Потапом та Настею Каменських не говорив хіба що ледачий.

Потап і Настя в один голос стверджували, що між ними нічого немає. Дівчина запевняла, що закохана і кохана, а у стосунках цілком щаслива.

У цей час репер старанно приховував будь-яку інформацію про особисте життя від цікавих очей. Він зазначив, що все розповість тоді, коли сам того захоче.

Саме тоді почала з’являтися інформація про майбутнє зіркове весілля. Проте ні самі артисти, ні колишня дружина Потапа Ірина Горова ніяк не коментували цю інформацію.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Але радісна подія все ж не забарилася і наприкінці весни дует Потапа і Насті став не лише творчим, а й подружнім.

Схожі статті