Лідія Таран показала доньку-підлітка від Андрія Доманського та розказала, як вони проводять час

Поки карантин у розпалі українські зірки розважаються вдома.

Українська ведуча “ТСН” Лідія Таран показала чим же займається вдома з донькою Василиною. У одному з попередніх дописів ведуча “ТСН” зізналася, що захворіла. На щастя, як зауважила сама Лідія Таран, це звичайна ангіна, а не коронавірус.

Тож перепробувавши всі відомі їй ігри та розваги, зіркова матуся поцікавилася у прихильників чим можна зайнятися вдома. Але попросила не пропонувати ігри з м’ячем. Схоже, прихильники непогано допомогли Лідії Таран.

У дописі зірка “плюсів” зауважила, що на другому тижні карантину час йде особливо повільно. Вони з донькою спробували все, навіть вирішили зробити кумедне фото з гарбузами на голові.

Прихильники з радістю поділилися чим займаються вдома під час карантину. От з цього переліку Лідія Таран і обирала розваги для їхніх з донькою карантинних днів. Найчастіше прихильники телеведучої пропонували картини по номерах, великі пазли, українські та зарубіжні серіали. Також підписники Лідії Таран побажали їм з донькою швидкого одужання і похвалили інтер’єр квартири.

Ведуча похвасталася, що купила картини по номерах, фарби і ще деякі речі для дому. також Лідія Таран поділилася планами на наступний день, зауваживши, що планують з донькою зібрати стелаж.

Крім цього телезірка зауважила, що вони з донькою намагаються багато читати, але поки не дуже виходить.

На знімках видно, що Василина вже почала розмальовувати свою картину. А от прихильники зірки зауважили, що краще було б купити меншу, адже на такі малюнки йде багато часу. а якщо не розмалювати відразу, то фарби засихають.

Звісно, ведуча сподівається, що василині вистачить терпіння розмалювати картину до кінця.

Схожі статті