Настя Каменських замилувала ніжністю та показала, як готується до материнства: Потап на сьомому небі від щастя

Настя Каменських любить радувати прихильників новими домашніми знімками.

Цього разу співачка здійснила чергову мрію прихильників і показала як вона виглядає вранці.

За вікном ще темно і Настя Каменських позує на диванчику у затишній кімнаті з великою кількістю книжок. На колінах у зірки незмінний друг артистки білий песик породи бішон фрізе Мімі.

Песик живе з зіркою не один рік і вже встиг стати справжнім членом сім’ї, якого просто обожнює чоловік красуні Потап. Репер навіть був першим, хто побачив малюків, якими на початку осені порадувала біленька улюблениця своїх зіркових батьків.

На світлинах, якими поділилася Настя Каменських, песик спочатку сумний. Але поцілунок господині розбудив його. Схоже, адаптуватися до нових погодних умов йому складно.

Сама Настя позує без макіяжу і зі звичною для неї домашньою зачіскою. Вона переконує прихильників, що навіть зранку і без косметики має просто неперевершений вигляд.

Прихильники оцінили знімки, зауваживши, що Настя і Мімі дуже милі і просто красуні. Вони відмітили, що

Тим не менше, прихильники постійно цікавляться у насті каменських коли ж вони нарешті стануть батьками, адже знають про найбільшу мрію виконавиці. Щоправда пара поки не поспішає радувати прихильників такою новиною. І всю батьківську любов виливає на зіркового песика породи бішон фрізе Мімі.

Раніше настя каменських поділилася зворушливим відео, в якому анонсувала вихід нової композиції.

Також зірка поділилася і процесом створення чергового хіта української співачки.

 

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.