Олена Шоптенко повертається на “танці вдома”, щоб показати Олегу Виннику, чим вона краща за Таюне: “Лишилося обрати танець”

Якщо танці не на паркеті, Олена Шоптенко влаштує їх вдома.

Танцівниця та колишня учасниця “Танців з зірками” Олена Шоптенко навіть у період пандемії не забуває про улюблене заняття і активно долучає до нього прихильників.

Зірка знову вирішила ділитися з підписниками улюбленими танцювальними стилями, про що написала у мережі.

На фото зірка постала у чорному образі на фоні вікна, що зробило її ще витонченішою і стрункішою.

Проте танцівниця внесла деякі корективи у танцювальні відеоуроки. Вона запропонувала прихильникам займатися не в п’ятницю, як це було раніше, а в суботу вранці.

Схоже, прихильникам така ідея сподобалася і вони підтримали такий час занять.

Проте танцівниця поцікавилася у підписників який стиль вони хотіли б станцювати вже в цю суботу. Фоловери хореографа зізналися, що найбільше хотіли б спробувати латиноамериканську програму. І запропонували на розсуд хореографа танго, сальсу, самбу або румбу.

Раніше зірка проекту “Танці з зірками” Олена Шоптенко запропонувала прихильникам відгадати яку традицію хоче повернути хореограф після довгої перерви.

Судячи з того, що танцівниця запропонувала, прихильники таки здогадалися про що йдеться.

Схоже, що за час відсутності танців онлайн, підписники зірки скучили за цим, адже новину про відновлення сприйняли більш, ніж радісно. Вони зауважили, що вже не можуть дочекатися повернення традиції і оцінили таку ініціативу улюбленого хореографа.

Мабуть зірковій красуні було мало того, що вона робила на паркеті “Танців з зірками” і вона вирішила відірватися на повну вдома. А, заодно, подражнити головного вовка країни і Таюне.

Схожі статті