Ведуча “Все буде добре” Надія Матвеєва показала себе маленькою і вразила зізнанням про тяжке дитинство

Телеведуча Надія Матвеєва відверто розповіла про дитинство.

Це зараз Надія Матвеєва успішна телеведуча, дружина і мама. Але дитинство зірки важко було назвати солодким.

У мережі телезірка поділилася своєю історією та найбільшими страхами дитинства.

Як розповіла телеведуча, усе її дитинство пройшло у страсі, що батько знову прийде напідпитку і битиме маму. На дитячому фото, телеведуча дуже схожа на батька і вона постійно чекала його тверезого, щоб не чути сварок і не боятися за маму.

Коли мама майбутньої зірки зверталася до поліції, чула лише одну відповідь: “Як буде пряма загроза вашому життю, тоді звертайтесь”. Також мама кілька разів намагалася подати на розлучення з чоловіком-тираном, але суд не давав розлучення, щоб зберегти сім’ю. Тоді вважалося, що у людини обов’язково має бути сім’я, навіть така. а розлучення вважалося чимось ганебним і таким, чого не мало бути у порядному суспільстві.

Надія Матвеєва зізналася, що могла б не писати історію сім’ї, але пішла на такий крок, щоб убезпечити жінок від домашнього насилля і дати поштовх протистояти. Адже майже третина жінок планети переживають домашнє, психологічне та інші види насильства.

Прихильники ведучої підтримали її і поділилися своїми історіями про домашнє насильство.

Звісно, якщо чоловік проявляє насильство, то важко розібратися чи це людина така, чи чоловік просто не стримався і погарячкував.

Надія Матвеєва на прикладі своєї родини показала, що проблема насильства не вигадана і існує насправді. але іноді простіше закрити очі і зробити вигляд, що проблеми насправді не існує.

Схожі статті