Вже не хвора на коронавірус Злата Огнєвіч поділилася досвідом подолання небезпечної хвороби

Українська співачка Злата Огнєвіч поділилася з прихильниками не дуже радісною новиною.

Виявляється красуня теж перехворіла коронавірусною інфекцією, щоправда у легкій формі.

Проте, на відміну від більшості зірок українського шоу-бізнесу не розповідала про це до повного одужання.

Вже після повного одужання зірка розповіла, що у неї все починалося як легка застуда. І лише через день дівчина, запідозривши недобре з горлом, яке дуже швидко перестало боліти, звернулася до тата-лікаря.

При цьому вона всюди була в масці та рукавичках. Злата Огнєвіч переконана, що при будь-якій хворобі, навіть якщо це легка застуда, потрібно користуватися засобами індивідуального захисту, щоб не заразити інших.

Після цього для Злати Огнєвіч почалися 8 страшних днів, коли вона сама собі робила уколи. Все ж таки. донька лікаря. Співачка зізналася, що смертельно боїться голок і уколів, а перед першою ін’єкцією вмовляла себе з півгодини.

І хоча температура у артистки трималася лише один день, їх довелося три дні пити антибіотики. Щоправда донька лікаря не зовсім зрозуміла навіщо, адже антибіотики не допомагають при вірусних інфекціях.

а от щодо уколів, то сестра співачки зауважила, якщо хочеться жити, підеш на будь-які кроки. До того ж на 5 день хвороби у дівчини зникло відчуття смаку і з’явилося відчуття нудоти. Тоді вона просто мріяла про піцу і звичайну їжу. От тільки з поверненням нюху співачці всі цитрусові почали пахнути рибою.

Такі ходіння по муках тривали у Злати Огнєвіч приблизно місяць. Після цього до Злати Огнєвіч поступово почав повертатися нюх і смак.

Прихильники побажали співачці не хворіти, а корону одягати лише на сцену або карнавал. В той же час вони здивувалися як Злата Огнєвіч встигла перехворіти, що про це ніхто з підписників зірки не знав.

 

Схожі статті