Антін Мухарський втретє одружився: обраниця молодша на 19 років

Скандально відомий Антін Мухарський одружився з мистецтвознавицею Єлизаветою Бєльською.

Популярний український телеведучий, музикант та письменник Антін Мухарський, відомий також під сценічним ім’ям Орест Лютий, одружився. Він взяв шлюб з мистецтвознавицею Єлизаветою Бєльською, з якою зустрічався до того 6 років.

Другий шлюб Мухарського з телеведучою Сніжаною Єгоровою закінчився скандальним розлученням. Тепер колишнє подружжя відгукується один про одного тільки негативно. Сніжана звинувачує Мухарського, що він не платить аліменти на дітей, ведучий і актор ж стверджує, що колишня не дає бачитися з дітьми.

Антін Мухарський і Єлизавета Бєльська

Цього року 52-річний Антін наважився одружитися втретє з 33-річною коханою жінкою.
Про це він розповів в програмі “Зірковий шлях”.

Харизматичний актор зізнався, що саме Ліза допомогла йому побороти депресію після розлучення з Сніжаною Єгоровою, з якою він прожив 9 років.

Письменник освідчився Лізі кілька років тому. Як згадує Антін, він запропонував дівчині самій вибрати в крамниці обручку, а потім в розкішному ресторані зробив пропозицію руки і серця.

Антін Мухарський і Єлизавета Бєльська
Антін Мухарський і Єлизавета Бєльська

Пізніше закохані повінчалися в церкві в Україні. Однак з офіційною реєстрацією стосунків Антін і Ліза вирішили не спішити. І тільки в 2020 році вони розписалися в Туреччині.

Подружжя спільних дітей заводити не збирається, а мріє присвятити життя одне одному. Єлизавета Бєльська заявляє, що їй для щастя малюки не потрібні.

“Ми такі мандрівні українські митці, яким хочеться бути разом, влаштовувати романтичні подорожі, пригоди, гастролі закордонні. І дійсно присвячувати весь час одне одному”, – зазначила вона.

Втім, в Антіна Мухарського вже є 5 дітей: 3 спільних з Єгоровою, і 2 від попередніх стосунків.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.