Тіна Кароль вразила всіх у сукні за шалені гроші та змусила Балана повернутися до України

Тіна Кароль викликала нові емоції прихильників двома вбраннями на "Танцях з зірками".

Цієї неділі відбувся останній ефір проекту “танці з зірками”. На ньому було багато сюрпризів для учасників, ведучих та глядачів. Проте був один особливий від народної улюблениці Тіни Кароль та молдавського красеня Дана Балана. Він затьмарив усі інші цікавинки цього неймовірного вечора.

Під час ефіру українська виконавиця змінила два вбрання. Спершу вона була у довгій білій сукні з привідкритим ліфом та боковим розрізом, а потім переодягнулася у довгу чорну вечірню сукню з відкритою спиною і змінила зачіску.

https://www.instagram.com/p/CINifdFri_S/

Цього разу прихильники, які частіше пишуть позитивні коментарі на адресу образів Тіни Кароль не змогли написати нічого хорошого.

Вони зауважили, що біла сукня не лишає загадок. та й загалом варто було б одягатися скромніше.

https://www.instagram.com/p/CINispNrBkV/

Хоча серед прихильників зірки були й такі, хто не помітив жодних недоліків і далі вважає Тіну Кароль красунею.

А от у чорній сукні найбільше критики дісталося спині артистки. Прихильники відверто порадили підкачатися перед тим, як одягати подібні речі.

Проте знайшлися і такі, кому, навпаки, все сподобалося.

Але красуні Тіні Кароль, схоже, байдуже на коментарі. Та й одягається вона не для публіки, а для одного-єдиного Дана Балана, який спеціально прилетів в Україну, щоб виступити на шоу “Танці з зірками” і опинитися поближче до української красуні. До речі, саме з Тіною Кароль, як зауважив співак, йому було цікаво з першої хвилини на “Голосі країни”.

Також саме до української виконавиці молдавський виконавець відчуває неприховану симпатію і бачить, що вона взаємна.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.