Настя Каменських, Потап, Ольга Сумська та інші українські зірки розповіли, з чого починається їх ранок: не з кави в ліжко

Ранок здає настрій на весь день. Саме так вважають українські і зірки і намагаються провести його з користю.

Зірки починають свій ранок по-різному. Хтось любить поспати, а хтось з самого ранку починає активно займатися справами.

До таких ранніх пташок належать Настя Каменських з Потапом та Олександр Пономарьов.

настя Каменських часто розповідає про те, що прокидається рано і не забуває займатися спортом. для тих, хто любить зайві кілька хвилин полежати в ліжку, зірка радить вставати і починати щось робити до того, як закрадеться підступна думка ще поспати. Так само у красуні зі спортом. Вона починає займатися ще до того, як зрозуміє, що їй ліньки.

Не забуває Настя Каменських і про сніданок. Одним з варіантів є вівсянка зі свіжими фруктами.

До такого ж способу життя співачка привчила і свого чоловіка Потапа, який від такого графіку помітно схуд, але при цьому задоволений такими змінами.

Олександр Пономарьов теж встає рано. Для нього ранок починається зі склянки води, смачненького і басейну. Смачненьким співак називає горішки, курагу та інші сухофрукти.

Після активного підйому артист обов’язково читає “ранкову молитву” для того, аби налаштуватися на день, снідає, випиває каву і біжить на роботу.

А от лідер гурту “ТНМК” Олег “Фагот”Михайлюта любить поспати і прокидається пізно. При цьому снідає артист по-різному. Він зізнається, що це може бути просто скланка води, а може бути і повноцінний сніданок з кашею або яєшнею.

А от для Дмитра Шнурова, лідера гурту “Pianoбой ранок завжди починається з тиші. Він зауважує, що його надихає і допомагає налаштуватися на робочий лад можливість сповна насолодитися тишею і спокійно випити кави. Особливу насолоду від цього співак отримує, якщо поруч з ним його рідні.

А от тренер-мотиватор, експерт зі схуднення та телеведуча Аніта Луценко починає свій ранок з йоги. Вона виконує спеціальний комплекс вправ. який допомагає прокинутися і налаштуватися на робочий день.

Акторка і телеведуча Ольга Сумська починає свій ранок з контрастного душу, двох склянок теплої води або відвару трав.

Не забуває зірка телебачення і про спорт. Акторка зазначає, що це може бути пробіжка або розминка вдома.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Не забуває Ольга Сумська також і про сніданок. Найчастіше це звичайна вівсянка з різними смачними доповненнями. Це можуть бути горіхи, сухофрукти, мед, гарбузове насіння, родзинки та інші корисні додатки.

Зірка зізнається, що таку їжу вона бере з собою і на зйомки, якщо сніданок не запланований.

Схожі статті